Retourneren

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij Bliss. Mocht een artikel helaas niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen dan is het uiteraard mogelijk om het item te ruilen of te retourneren. 

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid het te retourneren binnen 7 dagen. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen. retourkosten van een product zijn voor eigen rekening.

Het bedrag van het product, zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen na de terugzending terug betaald worden.

  1.  Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour.
  2. De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening. 
  3. Retourneren is geheel op eigen risico. – Het artikel is niet gedragen of gewassen en dient ook geen parfumgeur of make-up vlek te hebben (passen mag natuurlijk altijd).
  4. Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden niet retour genomen!
  5. Wij geven geen wasgarantie of garantie op versieringen.
  6. Accessoires nemen wij niet retour ( TASSEN, RIEMEN EN SIERADEN )

 Wanneer de retour zending volgens ons niet voldoet aan de gestelde eisen hebben wij het recht deze te weigeren. Indien dit het geval is vervalt het recht op terug betaling en zullen wij je via de mail daarvan op de hoogte stellen. 

 

Verstuur je pakket altijd met PostNL en met een Track & Trace. Bliss is namelijk niet aansprakelijk wanneer je retourpakket zoekt raakt Bewaar dit bewijsje ook goed totdat het bedrag retour is gestort op de rekening. Bij geen of onvoldoende frankeren brengen wij extra kosten in rekening. Alle retourtjes die bij ons binnen komen worden geregistreerd zodat we altijd kunnen nagaan wanneer en of een retourzending bij ons binnen is gekomen.

Ruilen

Let op: producten  kunnen alleen worden omgeruild voor dezelfde producten in een andere maat of kleur. Vul het bijgeleverde retourformulier in en geef duidelijk, nummer 1 ‘ruilen’ aan bij het artikel, vermeld hier ook bij voor welke maat jij het artikel wilt ruilen.

Retouradres

Bliss Mode

Wilkemaheerd 101

9736BR Groningen